Cele mai moderne povesti de dragoste

Introducere

Dragostea este un sentiment universal si, prin urmare, este un subiect popular pentru literatura. De-a lungul anilor, au existat multe povesti de dragoste care au captivat publicul. Acest articol prezinta 10 dintre cele mai moderne povesti de dragoste care au captivat publicul.

Thirst de Kerry Hudson

Thirst de Kerry Hudson este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe o tanara care se lupta sa-si gaseasca locul in lume. Ea se indragosteste de un barbat mai in varsta, care o ajuta sa-si gaseasca calea. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe lupta tinerei pentru a-si gasi locul in lume si pe modul in care dragostea o ajuta sa faca acest lucru.

The Kiss Quotient de Helen Hoang

The Kiss Quotient de Helen Hoang este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe o femeie autista care incearca sa invete cum sa se indragosteasca. Ea angajeaza un profesionist pentru a-i invata cum sa se indragosteasca si, in cele din urma, se indragosteste de el. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate ajuta o persoana sa se descopere si sa se indragosteasca.

Don’t You Forget About Me de Mhairi McFarlane

Don’t You Forget About Me de Mhairi McFarlane este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe o femeie care se intoarce in orasul ei natal dupa ce a fost plecata pentru multi ani. Ea se indragosteste de un barbat pe care il cunoaste din copilarie si care se afla acum in acelasi oras. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate reinvia vechi amintiri si poate aduce oamenii impreuna.

Exit West de Mohsin Hamid

Exit West de Mohsin Hamid este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe doi tineri care se indragostesc in timp ce se confrunta cu criza refugiatilor. Ei se indragostesc in ciuda tuturor obstacolelor si incearca sa-si gaseasca un loc in lume. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate ajuta oamenii sa se descurce in ciuda tuturor obstacolelor.

The Lost Letters of William Woolf de Helen Cullen

The Lost Letters of William Woolf de Helen Cullen este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe un barbat care descopera o cutie cu scrisori vechi. Aceste scrisori ii dau ocazia sa descopere dragostea adevarata si sa-si gaseasca fericirea. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate fi descoperita in locuri neasteptate.

Less de Andrew Sean Greer

Less de Andrew Sean Greer este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe un scriitor care se indragosteste de un alt barbat in timp ce calatoreste in jurul lumii. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate fi gasita in cele mai neasteptate locuri.

Normal People de Sally Rooney

Normal People de Sally Rooney este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe doi tineri care se indragostesc in timp ce se confrunta cu presiunea sociala. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate ajuta oamenii sa se descurce in ciuda presiunii sociale.

Proud de Various

Proud de Various este o poveste de dragoste moderna care se concentreaza pe oameni care se indragostesc in ciuda presiunii sociale si a discriminarii. Aceasta poveste de dragoste moderna se concentreaza pe modul in care dragostea poate ajuta oamenii sa se descurce in ciuda discriminarii si a presiunii sociale.

Concluzie

Dragostea este un sentiment universal si, prin urmare, este un subiect popular pentru literatura. Acest articol a prezentat 10 dintre cele mai moderne povesti de dragoste care au captivat publicul. Aceste povesti de dragoste moderne se concentreaza pe modul in care dragostea poate ajuta oamenii sa se descurce in ciuda tuturor obstacolelor si a presiunii sociale.